Υλικά
Για το κότσι
- 4 – 5 φέτες osobuco (μοσχαρίσο κότσι)
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
- 120 γρ. καρότα (χοντροκομμένα)
- 300 γρ. πράσα (κομμένα σε ροδέλες)
- 500 γρ. κόκκινο κρασί
- 4 – 5 φύλλα δάφνης
- 8 γρ. κόκκους πιπεριού
- 500 γρ. ζωμό κοτόπουλου
- Bούτυρο για το δέσιμο της σάλτσας
Για τον πουρέ πατάτας
- 2 κιλά πατάτες (καθαρισμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους)
- 1 λίτρο γάλα
- 200 γρ. βούτυρο αγελαδινό
- Αλάτι – πιπέρι
- Σχοινόπρασο ή φρ. κρεμμύδι για το γαρνίρισμα